Oorwurm

Met Oorwurm gaat KunstAs de samenwerking met 't Smiske in Asse aan.

Het is een tijdelijk project en een extra kans om onder professionele begeleiding meer muziek te spelen. Meedoen aan Oorwurm vervangt dus geen ander vak aan de academie. Oorwurm is een project gericht op leerlingen uit de derde of vierde graad muziek. Alle instrumenten of zangers zijn welkom, jongeren en volwassenen. Samen vormen jullie een grote band onder leiding van Josefien Vercruysse. Hoe meer muzikale zielen, hoe meer vreugde, uiteraard!

Tijdens de repetities leren jullie samen (beter) op het gehoor spelen. Het is niet nodig om dit reeds onder de knie te hebben. Samen creëren jullie een muzikaal programma. Verschillende genres kunnen daarvoor gebruikt worden, zolang de melodieën mooi zijn. Het eindresultaat wordt op zaterdag 21 oktober om 19u als voorprogramma van de West-Vlaamse band 'Oltin, olsan' gebracht in 't Smiske in Asse.

Voel jij het kriebelen om je muzikale ervaring uit te breiden? Om nieuwe mensen te leren kennen? Om samen te spelen en muziek te maken? Dan ben jij de geknipte persoon om je in te schrijven! De repetities zijn kort bij elkaar georganiseerd, om de ervaring voldoende intens te maken en ervoor te zorgen dat er op korte tijd veel gespeeld en geleerd kan worden.

Met Oorwurm wordt er gerepeteerd op woensdag 4, 11 en 18 oktober van 19u-21u en op zaterdag 7, 14 en 21 oktober van 9u-11u, telkens in 't Smiske, Gemeenteplein 7.

Inschrijven is gratis voor leerlingen van de academie en doe je door dit (korte) formulier in te vullen! Tot dan!!

Naar top