Expo afstudeerders Beeld

Bij KunstAs studeren Giulia Van Elewijck, Anouk Eechaut en Adelina Tudos af in de 3de graad beeldatelier. Tijdens de voorbije jaren leerden ze met allerlei materialen van plotlood, karton en verf tot klei te werken en ontwikkelden ze een eigen manier van werken. Binnen het overkoepelend thema 'binnenhuis' hebben deze dames een afstudeerproject gemaakt die beneden in de Foyer tentoongesteld zal worden. De Keramisten uit de vierde graad Erna Van Der Borre, Joke Deconinck, Katia Sonck, Kristel Pellens, Machteld De Metsenaere, Martine Hoomans en Natacha Boon sluiten met hun kwaliteitsvolle aardewerken een vijfjarig traject af waarin onderzoek naar vorm en materie centraal stonden. En ten slotte zal ook het werk van de zeer getalenteerde maar intussen overleden schilder Leon Willems postuum getoond worden. 
Iedereen is welkom om deze expositie te komen bekijken, en wie weet krijgen jullie ook de smaak van de kunstenacademie te pakken. De inschrijvingen bij KunstAs starten vanaf 3 juni om 14u en kunnen online op https://www.kunstas.be/.


De vernissage zal na de jury doorgaan op vrijdag 31 mei om 19u30 in de Foyer van het cultuurcentrum in Asse. De expo van de afstudeerders loopt van vrijdag 31 mei tot dinsdag 11 juni. Hierna volgt de tentoonstelling van alle andere richting beeld in het thema van Ensor waarmee het schooljaar wordt afgerond tot 23 juni. Bezoek van beide toonmomenten is mogelijk tijdens de openingsuren van het CC of van de bibliotheek in Asse.

Naar top