Oorwurm 2

Na een succesvolle editie van Oorwurm in het najaar, volgt deel 2. In samenwerking met ’t Smiske stellen we opnieuw een orkest samen met muzikanten van de derde en vierde graad muziek uit de academie en muzikanten aangebracht via ‘t Smiske. Alle instrumenten of zangers zijn welkom: zowel jongeren als volwassenen, uit de optie klassiek én jazz-pop-rock. Samen vormen jullie een fijne band onder leiding van Josefien Vercruysse. Hoe meer muzikale zielen, hoe meer vreugde, uiteraard! (Oorwurm 2 (pop-up orkest van 't Smiske) | 't Smiske)

Het is een kort, maar intens project en een extra kans om onder professionele begeleiding je muzikale mogelijkheden uit te breiden. Meedoen aan Oorwurm vervangt dus geen ander vak aan de academie. 

Tijdens de repetities zal je samen (beter) op het gehoor leren spelen. Het is niet nodig om dit reeds onder de knie te hebben. Met de band creëer je een muzikaal programma.

Het eindresultaat wordt op zaterdag 9 maart om 19u30 als voorprogramma van het legendarische folkduo Niepold & Cutting gebracht in ’t Smiske in Asse. Publiek is uiteraard welkom op dat moment!

Voel jij het kriebelen om je muzikale ervaring uit te breiden? Om nieuwe mensen te leren kennen? Om samen te spelen en muziek te maken? Dan ben jij de geknipte persoon om je in te schrijven!

De repetities zijn kort bij elkaar georganiseerd, om de ervaring voldoende intens te maken en ervoor te zorgen dat er op korte tijd veel gespeeld en geleerd kan worden.

Met Oorwurm wordt er gerepeteerd in’t Smiske op: woensdagen 21 en 28 februari en 6 maart van 19u tot 21u en zaterdagen 24 februari, 2 maart en 9 maart van 9u tot 11u

Wanneer je deelneemt is het uiteraard de bedoeling om alle repetities te volgen, zowel op woensdag als op zaterdag.

Inschrijven is gratis voor leerlingen van de academie. Het enige wat we van jou verwachten is engagement en goesting! Leerlingen die vorige editie deelnamen, zijn zeker en vast opnieuw welkom. Je kan je echter ook zonder problemen als ‘nieuweling’ voor deze editie inschrijven.

Zin om mee te doen? Vul dan dit (korte) online formulier in

Vlak voor aanvang van de repetities ontvang je nog een mail met wat praktische informatie.

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust via info@kunstas.be

Naar top